Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto95 poze în acest set

Ediţia de anul acesta a Zilelor Humorului a întrecut orice aşteptări din punct de vedere al numărului participanţilor. Timp de trei zile turişti au umplu la refuz oraşul Gura Humorului, mii de humoreni, suceveni, dar şi turişti veniţi din alte judeţe ale ţării fiind prezenţi la evenimentele organizate atât în centrul oraşului, cât şi în parcul Ariniş, sau la baza Pârtiei Şoimul.

Zilele Humorului au început vineri, 5 iulie a.c., la ora 12:00, când în parcul din centrul oraşului a fost deschis târgul meşteşugarilor. Deschiderea oficială a Zilelor Humorului a avut loc tot vineri, odată cu începerea Festivalului Internaţional de Humor … La Gura Humorului. Începând de vineri, pe explanada Muzeului Obiceiurilor Populare a fost deschisă „aleea artiştilor”, caricaturiştii prezenţi la eveniment realizând caricaturi gratuite tuturor celor care au vrut să rămână cu o amintire de la Zilele Humorului.

Tot vineri a început şi Festivalul internaţional de muzică uşoară pentru copii „Euroritm”. A doua zi, sâmbătă, la baza pârtiei Şoimul va începe Festivalul tăietorilor de lemne, în cadrul căruia au fost organizate concursuri forestiere. Un alt festival organizat de Zilele Humorului, Festivalul Gastronomic „Barabula de Aur”, a avut loc duminică, de la ora 12:00, pe patinoarul din Parcul Ariniş, după care cei care s-au considerat a fi puternici au participat la concursul „Cel mai puternic om” în cadrul căruia vor fi organizate competiţii de skandemberg, un concurs de tras greutăţi cu frânghia, şi unul de tăiat buşteni.

Printre oficialităţile prezente la Zilele Humorului s-au numărat preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, prefectul Florin Sinescu, subprefectul Constantin Harasim, senatorul Gheorghe Flutur, şi nu în ultimul rând, cel care a fost „inima” întregului eveniment, primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc.

Participare peste aşteptări la ediţia de anul acesta a Zilelor Humorului, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava