• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă, aflată în vizită în Statele Unite ale Americii pentru a participa la Conferința Politică a AIPAC, a fost invitată la un dejun oficial organizat în onoarea femeilor lideri.

Au fost prezente, de asemenea, doamna Cathy McMorris Rodgers, membru al Camerei Reprezentanților din partea Partidului Republican statul Washington, doamna  Stav Shaffir, membru al Knessetului din partea Partidului Muncii, doamna Neera Tanden, membru al Partidului Democrat, Președinte și CEO al Center for American Progress, membri ai boardului AIPAC, inclusiv președintele-ales Betsy Berns-Korn.

Mai multe personalități prezente în sala au evocat faptul că au rădăcini puternice în România, străbunicii lor fiind născuți la Moinești sau în alte zone din țară (de exemplu Stav Shaffir, Betsy Berns-Korn, Rodica Burg – voluntara AIPAC și mulți alții)

Prezența la acest eveniment a oferit oportunitatea unui schimb de idei cu privire la egalitatea de gen, rolul femeii în societățile moderne, promovarea femeilor în funcțiile de conducere, atât în funcțiile publice, cât și mediul privat și, nu în ultimul rând, cu privire la modalitățile de combatere a violenței domestice.

Participanții la eveniment au salutat anunțul prim-ministrului României referitor la acordarea de  drept a cetățeniei române tuturor evreilor de origine română care au fost  obligați să renunțe la cetățenia română atunci când au părăsit țara lor sub regimul comunist.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava