• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă va participa mâine, 3 decembrie 2018, la Zagreb, la deschiderea Summit-ului șefilor de Guverne din statele membre ale Inițiativei Central Europene (ICE).

În marja acestei reuniuni, prim-ministrul român va avea întrevederi bilaterale cu președintele Croației, Kolinda Grabar-Kitarović, cu prim-ministrul Andrej Plenkovic, precum și cu președintele Parlamentului croat, Gordan Jandroković.

Summit-ul Inițiativei Central Europene de la Zagreb va prilejui continuarea dezbaterilor în materie de cooperare regională, cu accent asupra promovării valorilor și practicilor democratice, relațiilor de bună vecinătate și asigurării stabilității regionale. Vor fi abordate, totodată, proiectele economice de interconectare energetică și de transport, în beneficiul apropierii acestei zone de standardele europene și susținerii parcursului european al statelor aspirante. Reuniunea va prilejui prezentarea obiectivelor viitoarei Președinții a României la Consiliul UE (primul semestru al anului 2019), cu impact asupra cooperării regionale.

Consultările cu înalții oficiali croați vor oferi ocazia evaluării stadiului relației bilaterale și situației regionale, coordonarea în planul exercitării mandatului la nivelul Consiliului UE de către cele două state, ca parte din Trio-ul de președinții România-Finlanda-Croația, cu accent pe susținerea parcursului european al Balcanilor de Vest.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava