Partida dintre ACS Suporter Club Oțelul și Foresta Suceava, contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii a III-a se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 17.00, la Liești, și asta deoarece în perioada 18-20 aprilie, pe arena gălățeană va avea loc un eveniment cultural sportiv organizat de Combinatul Siderurgic, proprietarul bazei, intitulat „Zilele Sănătății și Securității în Muncă”. Chiar dacă întâlnesc cea de-a doua clasată, sucevenii pot spera la un rezultat pozitiv în condițiile în care gruparea gălățeană traversează momente dificile după ce a pierdut cursa pentru promovarea în eșalonul secund în dauna celor de la Gloria Buzău.

În urma rezultatelor neconcludente, în urmă cu trei săptămâni președintele clubului Valentin Ștefan și-a prezentat demisia, în vreme ce Tudorel Pelin l-a înlocuit pe Alin Pânzaru pe banca tehnică. De asemenea, mai mulți jucători de bază au fost puși pe liber, în frunte cu Adrian Sălăgeanu și Alexandru Vasile.

De partea cealaltă, sucevenii par în creștere de turație odată cu instalarea lui Florin Cristescu pe banca tehnică a echipei, produsă în urmă cu două etape. O singură absență importantă au forestierii pentru această întâlnire, cea a mijlocașului Teodor Lungu, care este suspendat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava