MOPAN Suceava

Sala de sport a Școlii Gimnaziale „Ion Creangă” din Suceava a găzduit, la sfârșitul săptămânii trecute, un turneu național de handbal pentru juniori sub titulatura de „Cupa tinerelor talente”. La competiție au participat CSM București (juniori II), LPS Iași (juniori II) și echipele de juniori I și II ale CSU Suceava.

La primul meci dintre echipele de juniori I și II ale CSU Suceava, primilor le-au lipsit mai mulți jucători care au evoluat la Olimpiada Națională a Sportului Școlar.

Cel mai interesant joc al competiției a fost ultimul, cel dintre CSU Suceava II și CSM București, prima dintre echipe antrenată de Vasile Boca, iar cea bucureșteană de fostul handbalist Marian Răpciugă. Plusul de forță al grupării sucevene a făcut diferența în fața unei formații extrem de combinative. De la suceveni s-au remarcat portarul Podovei și jucătorii Stanciuc și Reuț, iar de la bucureșteni talentatul Iosif.

„A fost un turneu extrem de util pentru noi în perspectiva apropiatelor partide din Grupa Valoare. Este îmbucurător că nu avem accidentări și sper să prindem o formă cât mai bună în această fază a competiției”, a declarat antrenorul echipei de juniori II CSU Suceava, Vasile Boca.

Pentru CSU din Suceava juniori II urmează în ziua de duminică, 1 martie, primul meci din cadrul Grupei Valoare 1, pe teren propriu cu HC Dobrogea Sud Constanța.

Rezultate consemnate la „Cupa tinerelor talente”:

CSU Suceava I – CSU Suceava II 31-52
LPS Iași – CSM București 26-35
CSU Suceava I – CSM București 32-27
CSU Suceava II – LPS Iași 46-17
CSU Suceava II – CSM București 34-27

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava