Concert pascal
MOPAN Suceava

Partidul lui Dan Diaconescu vrea să obţină în judeţul Suceava cel puţin un senator şi doi deputaţi. Preşedintele interimar al Partidului Poporului – Dan Diaconescu Suceava, Traian Tudor, a spus că vrea să obţină la alegerile parlamentare din judeţul Suceava un procent de peste 20% din voturi. Tudor, care a precizat că judeţul Suceava „este o oportunitate” pentru acestă formaţiune politică, putând să obţină un rezultat extrem de pozitziv la alegerile din data de 9 decembrie 2012. Traian Tudor i-a prezentat în cursul zilei de ieri pe primii 12 candidaţi ai PP-DD Suceava pentru alegerile parlamentare, precizând că ceilalţi doi candidaţi vor fi anunţaţi până la sfârşitul acestei săptămâni. Tudor a spus că toţi candidaţii acestui partid au fost aleşi după nişte criterii extrem de stricte. „Am vrut să încercăm să schimbăm clasa politică, nu cu orice preţ, dar să aducem oameni care au o experienţă de viaţă suficient de importantă. Să-i aducem în prim planul politicii şi să încercăm să schimbăm un pic destinul ţării”, a spus preşedintele interimar al PP-DD Suceava.

El a adăugat că toţi cei care au fost aleşi să candideze din partea PP-DD Suceava au prezentat un cazier judiciar, o adeverinţă fiscală din care să rezulte că nu au datorii la stat. „Ei au trebuit să facă dovada că nu au probleme cu legea, că nu au furat că nu au avut nici un gen de problemă care ar putea să ne facă de ruşine în faţa oamenilor. DE asemenea, nu am vrut să ne asociem cu cei care au făcut parte din conducerea partidelor care au fost la guvernare în România”, a mai spus Traian Tudor.

PP-DD i-a desemnat drept candidaţi pe inginerul economist Bogdan Păstrăv în Colegiul 2 Suceava (care include şi cartierul Burdujeni), medicul veterinar Lăcrămioara Vieru – Colegiul 3 Cajvana – Şcheia, omul de afaceri Constantin Bulaicon – colegiul 4 Fălticeni, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Aurel Daicu – colegiu 5 Dolhasca – Mălini, şi oamenii de afaceri Sorin Isopescu – colegiul 6 Rădăuţi, Marin Buraciuc – colegiul 7 Vicov – Putna şi Brînduşa Humeniuc – colegiul 8 Siret. Tot pentru Camera Deputaţilor va candida şi consilierul judeţean Cioată, acesta fiind nominalizat ca şi candidat în colegiul nr. 9 Vatra Dornei, precum şi Anilore Plaiu, în colegiul 10 Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc.

Pentru Senat vor candida fostul lider al PC Suceava, Costel Ignătescu – colegiul Suceava, şi inginerii Vasile Mustea – colegiul Fălticeni şi Constantin Enea – colegiul Rădăuţi – Siret.

Nu în ultimul rând, preşedintele interimar al PP-DD Suceava a precizat că această formaţiune politică poate să scoată un rezultat bun în judeţ. Mai mult el a spus că din punctul său de vedere USL şi PDL au făcut „anumite înţelegeri” pentru ca anumiţi candidaţi să câştige colegiile în care candidează.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava