Concert pascal
MOPAN Suceava

Partidului Mișcarea Populară condus la centru de Eugen Tomac și-a constituit nucleu și la Suceava. Organizația județeană are următoarea componență avizată de Comitetul de Inițiativă Națională a partidului: Corneliu Popovici- președinte, Dorel Guliciuc- prim vicepreședinte, Florin Hrebenciuc- secretar general, Anca Elena Popovici, Costea Cătălin, Vasile Dediță și Ursu Cristian Valentin, vicepreședinți. Cornel Popovici a declarat că principalul obiectiv al acestui nucleu este organizarea teritorială și înființarea de structuri locale în toate cele 114 unități administrativ teritoriale. Un alt obiectiv important, a spus el, este colaborarea cu Fundația Mișcarea Populară și identificarea de membri care nu au mai activat în politică și care doresc să facă un altfel de politică. ”De altfel, invităm pe toți simpatizanții la sediul PMP care se află situat vizavi de Catedrală pentru a lua contact cu doctrina partidului și pentru a ni se alătura în demersurile noastre. Trebuie să precizăm faptul că actuala structură de conducere a organizației județene a PMP este una interimară. În cel mai scurt timp vor avea loc alegeri iar membrii de partid vor avea dreptul să-și aleagă liderii care să-i conducă cu succes în bătăliile electorale”, a declarat Popovici.

Hrebenciuc: ”În locul politicii de gașcă, propunem o politică de valori”

Secretarul general al PMP Suceava, Florin Hrebenciuc a ținut să sublinieze că Partidul Mișcarea Populară se definește ca un partid modern, de centru-­‐dreapta, inspirat de tradiţia creştin-­‐democrată şi clasic-­‐liberală din Europa. Setul de valori al Partidului Mișcarea Populară, izvorâte din tradiţia creştină şi greco-­‐romană a Europei, este cel asumat de partidele de centru-­‐dreapta membre PPE.

”Suntem conştienți de deficitul de încredere al cetățenilor apărut în spaţiul public din România. Activi economic, circa 60% dintre cetăţeni sunt demobilizaţi politic. Prin urmare, e nevoie de crearea unui altfel de partid, nu a unui alt partid”, a explicat Hrebenciuc. El arătat că Partidul Mișcarea Populară propune o altă cultură politică, ca o alternativă la corupția și lipsa de viziune actuale. ”În locul politicii de gașcă, propunem o politică de valori. Dorim să fim partidul oamenilor vrednici și cinstiți: punem ca filtru politic decența, valorile, cinstea, meritul. Vom identifica elitele, indiferent de domeniul lor de excelenţă, cum ar fi mici întreprinzători de succes, fermieri, profesori, cercetători, medici etc. Vrem să depăşim astfel deficitul democratic actual: politicieni cu educaţie precară, care guvernează fără controlul cetăţenilor harnici, oneşti, dar decepţionaţi. Refuzăm populismul care domină o parte importantă a clasei politice actuale și oferim modelul curajului, asumării și responsabilității. Propunem revigorarea patriotismului autentic, demn de România europeană. Vom acţiona pentru ca generaţiile următoare să aibă parte de un stat corect organizat, cu o justiţie independentă, cu finanţe riguros gestionate și sisteme publice de educaţie, sănătate, infrastructură și administraţie centrate pe nevoile fiecărui român”, a mai spus secretarul general al PMP Suceava, Florin Hrebenciuc.

Partidul Mișcarea Populară are structură și la Suceava, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava