MOPAN Suceava

Partidul Mişcarea Populară îşi va înfiinţa filiale în toate localităţile judeţului Suceava. Anunţul a fost făcut de prim-vicepreşedintele interimar al Partidului Mişcarea Populară Suceava, Dorel Guliciuc, acesta amintind că Tribunalul Bucureşti a aprobat cererea de înscriere a Partidului Mişcarea Populară în Registrul Partidului. „Îi aşteptăm alături de noi pe toţi care vor să construiască un alt fel de viitor pentru România”, a spus Dorel Guliciuc.

El a amintit că Partidul Miscarea Populara a fost lansat oficial, pe 23 iulie, când au fost şi depuse actele la tribunal pentru înregistrarea oficială.

Dorel Guliciuc a amintit că PMB este un partid care are drept obiectiv „să recâştige încrederea oamenilor corecţi şi cinstiţi, creştin-democrat şi liberali”. „Suntem şi vom rămâne în continuare partenerii preşedintelui României, şi vom continua să susţinem reformele demarate de şeful statului”, a ţinut să precizeze preşedintele interimar al PMB Suceava.

Nucleul organizaţiei judeţene a Partidului Mişcare Populară este format din Corneliu Popovici – președinte, Dorel Guliciuc – prim-vicepreședinte, Florin Hrebenciuc – secretar general, Anca Elena Popovici, Costea Cătălin, Vasile Dediță și Cristian Valentin Ursu –  vicepreședinți.

Dorel Guliciuc a explicat că principalul obiectiv al acestui nucleu este organizarea teritorială și înființarea de structuri locale în toate cele 114 unități administrativ teritoriale. „Un alt obiectiv important, este colaborarea cu Fundația Mișcarea Populară și identificarea de membri care nu au mai activat în politică și care doresc să facă un altfel de politică”, a declarat Guliciuc, care a amintit că sediul PMB Suceava este pe Mărăşeşti, vis-a-vis de Catedrala Ortodoxă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava