MOPAN Suceava

GUINNESS WORLD RECORDS ® confirmă un nou record mondial stabilit de Herbalife pentru cel mai mare număr de participanți la o sesiune de antrenament fizic intens în decurs de 24 de ore – #WorldWorkout.  Herbalife, o companie internațională din domeniul nutriției, și-a unit eforturile cu Membrii săi independenți din întreaga lume, pentru o încercare oficială GUINNESS WORLD RECORDS®, propunându-și să stabilească un nou record pentru cel mai mare număr de participanți implicați într-o sesiune de antrenament fizic intens – High Intensity Interval Training (HIIT) – în decurs de 24 de ore.

Sâmbătă dimineața, zeci de mii de Membri Independenți Herbalife — alături de clienții, prietenii și familiile lor — au găzduit astfel de sesiuni de exerciții fizice în diferite locatii precum parcuri, sali de sport sau diverse spații publice locale din 82 de țări. În Romania, peste 2000 participanți au ales mișcarea în locul sedentarismului și au făcut sport concomitent în cele 26 de orașe înscrise în eveniment. Anca Bucur, Miss Fitness Universe și sportiv sponsorizat Herbalife, a coordonat o sesiune specială, în București, unde 120 de oameni au acceptat provocarea de a intra în Cartea Recordurilor printr-o acțiune inedită de promovare a importanței activității fizice: cel mai mare grup care face fitness simultan.

Sesiunile de antrenament au demarat sămbătă în orașe de pe întregul glob, începând cu Auckland, în Noua Zeelandă și au continuat și in alte colturi ale lumii: India, Asia in Phnom Penh din Cambodgia, Kuala Lumpur din Malaezia și Hong Kong din China, Seul din Coreea de Sud, Italia, Franta, Spania, Polonia, Rusia, Turcia, Grecia, Romania. Acțiunea a culminat cu sesiunea derulată în clădirea de birouri unde își are sediul compania Herbalife, în complexul LA Live din centrul orașului Los Angeles. Acolo, Samantha Clayton, Director în Fitness și Educație în cadrul Herbalife, a coordonat o sesiune de antrenament cu peste 4000 de persoane.

“Este o inițiativă extraordinară pentru echipele Herbalife și pasionații de fitness care a generat mult entuziasm și implicare la nivel global. Mii de oameni s-au unit în comunitățile locale pentru a transmite un mesaj simplu, dar puternic: mișcarea înseamnă sănătate și energie pozitivă” a declarat Michael Johnson, Chairman și CEO al Herbalife. Evenimentul a prilejuit o strângere de fonduri la nivel mondial, în beneficiul Fundației Herbalife Family și al programului său Casa Herbalife, care susține și finanțează peste 100 de programe de sănătate și nutriție din întreaga lume. Programele sunt dedicate copiilor orfani sau defavorizate sau care trăiesc în condiții de risc, în zone defavorizate din toată lumea. În Romania fondurile sunt direcționate către Casa Cireșarii II din București, sectorul 5.

Participanții au trimis mesaje pe mediile de socializare despre această zi, folosind hashtag-ul #WorldWorkout. Pentru mai multe informații despre eveniment, accesați WorldRecordWorkout.com.

Evenimentele celebrează a 35-a aniversare a companiei. Începând din anul 1980, Herbalife ajută oamenii să ducă o viață mai bună, optând pentru mișcare și o nutriție mai sănătoasă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava