Concert pascal
MOPAN Suceava

Iubire cu năbădăi în cuplul Brigitte – Florin Pastramă! Fac ce fac și se mai ajunge la câte un scandal în familie. Dacă până acum Brigitte aproape că s-a păruit și a ajuns mai nou și prin tribunale cu fostele iubite ale lui Florin Pastramă, Raluca Podea fiind în capul listei, iată că nici Pastramă nu stă prea bine când vine vorba de gelozie, notează click.ro.

Soțul lui Brigitte este aprig la mânie și nu suportă ca nevasta lui să primească mesaje de la vreun alt bărbat. Mai nou, în vizorul lui Florin Pastramă a intrat chiar concurentul de la Survivor România, faimosul Jador. Acesta era chiar să o încaseze de la Pastramă, după ce Brigitte a postat în spațiul online niște poze de la un eveniment, în care Jador o ținea în brațe și îi trimitea pupici. Pastramă a luat foc și a sărit cu amenințările la adresa concurentului de la Survior. „Adică ce tot se făcea că te pupă?! Ești o femeie măritată, ce înseamnă pozele alea?! Să știe toată lumea că eu am parola la contul lui Brigitte. Și dacă îi trimite careva mesaje, eu vorbesc cu el, nu Brigitte”, a dezvăluit Pastramă, în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars, potrivit sursei citate.

Brigitte i-a luat apărarea concurentului de la Survivor.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/pastrama-criza-de-gelozie-din-cauza-lui-jador-brigitte-l-facut-terci-ce-gasit

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava