Concert pascal
MOPAN Suceava

Invitată în emisiunea „40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai la Kanal D, Maia Morgenstern a vorbit deschis despre propriile sale patimi și despre dificultățile cu care s-a confruntat, atât în plan personal, cât și pe parcursul celor aproape 40 de ani de carieră artistică, scrie click.ro.

Recent, pe 1 mai, Maia Morgenstern a schimbat prefixul. Renumita actriță în vârstă de 60 de ani are o carieră impresionantă. Ea a dat viață unui număr mare de personaje, atât în cinematografie și în seriale, cât pe scenele teatrelor. De-a lungul timpului, doamna Maia a lucrat cu numeroși regizori, de la Geo Saizesci (Secretul lui Bachus), la Șerban Marinescu (Cel mai iubit dintre pământeni) și regretatul Sergiu Nicolaescu (Orient Express). Însă „rolul vieții” pentru Maia Morgenstern a fost cel al Fecioarei Maria. Interpretarea magistrală pe care a avut-o în filmul regizat de Mel Gibson a fost cea care i-a adus Maiei recunoașterea internațională.

În cadrul emisiunii, Maia Morgenstern a vorbit pe larg despre rolul pe care l-a interpretat în filmul lui Gibson și a făcut mai multe dezvăluiri „din culise” despre situațiile și provocările care s-au ivit pe platouri. Actrița a povestit că a muncit enorm pentru a interpreta cât mai bine și mai autentic rolul mamei lui Iisus din filmul care portretizează ultimele zile ale Mântuitorului, precum și Răstingnirea acestuia. În film, ea a lucrat alături de Jim Caviezel, actorul care l-a interpretat pe Iisus.

Potrivit declarațiilor de la KanalD, în momentul în care acesta i-a propus să joace o scenă în limba engleză, actrița l-a refuzat:

„Țin minte că Jim Caviezel, cel care l-a interpretat pe Iisus, mi-a propus…<știi, e o scenă grea, e o scenă cu Iisus și mama, hai să o facem în limba engleză pentru a stabili coordonatele, să vedem din punct de vedere emoțional, energetic.> Am spus nu”, a relatat Maia Morgenstern în fața moderatoarei Denise Rifai, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/maia-morgenstern-dezvaluiri-despre-rolul-din-634929.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava