MOPAN Suceava

Trei ediții speciale, o reîntâlnire emoționantă cu Gina Pistol și concurenții de la Asia Express puși la cratiță. Acestea au fost ingredientele emisiunii „Chefi la cuțite”, care a revenit la Antena 1 pe 29 și 30 noiembrie și 1 decembrie, notează click.ro.

Ziua a început cu o probă de avantaj în care s-au întrecut chiar chefii. Apoi, prima probă de gătit a adus în farfuriile echipelor aperitive românești și un desert pe bază de ciocolată. Degustarea a fost făcută de către Nea Marin și familia lui. Banda a mers și surpriza a fost uriașă, fiindcă toate voturile au mers către echipa galbenă. În finala bătăliei au intrat cei patru concurenți ai lui Florin Dumitrescu: Shift, Patrizia Paglieri, Elwira Petre și Cosmin Natanticu. Fiecare și-a putut alege un ajutor din celelalte echipe și cronometrul a pornit. Greu de învins, chef Patrizia Paglieri și-a adjucat victoria și s-a bucurat să primească farfuria de aur. Premiul obținut, în valoare de 5.000 de euro, va fi donat tinerei Anita Varvara, pasionată de gastronomie și dornică să facă studii de specialitate în acest domeniu. Tot aseară, în urma victoriei lui chef Dumitrescu, ceilalţi doi chefi, Bontea şi Scărlătescu, au dat curs promisiunii iniţiale şi şi-au tatuat chipul chefului câştigător. Cu tatuaj semipermanent, desigur, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/patrizia-paglieri-castigat-chefi-la-cutite-unde-ajuns-premiul-de-5000-de-euro-si-ce

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava