Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Într-un climat economic marcat de haos legislativ și incertitudine fiscală, care pune probleme majore contabililor și vulnerabilizează mediul de afaceri, Patronatul Antreprenorilor Contabili din România (PACR) marchează o primă reușită importantă. Prin eforturile susținute ale fondatoarelor sale – Ligia Mădălina Zgubea, Andreia Zgubea, Alina Maria Corol și Mihaela Diaconu – s-a reușit deschiderea unui canal de dialog direct cu reprezentanții Prim-ministrului și ai Ministerului Finanțelor Publice.

„Într-un mediu economic atât de instabil, este esențial să creăm canale de comunicare directe și eficiente cu autoritățile. Deschiderea dialogului cu reprezentanții Prim-ministrului și ai Ministerului Finanțelor Publice reprezintă un prim pas crucial pentru stabilitatea și predictibilitatea legislativă de care avem nevoie.” – Ligia Mădălina Zgubea, Cofondator PACR

Acest succes inițial vine în urma solicitărilor ferme transmise de PACR, reflectând dorința de a aduce stabilitate și claritate în cadrul legislativ fiscal. Se confirmă astfel că luni, delegația PACR va participa la discuții și negocieri cruciale. La ora 9:00 va avea loc întâlnirea cu reprezentanții Prim-ministrului, iar la ora 12:30 se va continua dialogul cu delegația Ministerului Finanțelor Publice, condusă de domnul ministru Marcel Boloș.

Este deosebit de important de evidențiat că echipele Ministerului Finanțelor Publice și ANAF au asigurat că vor aloca tot timpul necesar pentru a aborda în detaliu propunerile PACR. Aceste propuneri sunt fundamentale pentru a stabiliza și revitaliza mediul fiscal, necesitând o analiză aprofundată și implementarea de măsuri imediate și concrete.

„Confirmarea participării noastre la discuțiile cu reprezentanții statului este o reușită semnificativă pentru PACR și pentru toți membrii comunității care susțin inițiativa noastră. Aceasta arată că vocea ne este auzită și că suntem pe drumul cel bun pentru a realiza modificările necesare în sistemul fiscal, în beneficiul tuturor contribuabililor.” – Alina Maria Corol, Cofondator PACR

Confirmarea participării PACR la dialogul cu reprezentanții statului reprezintă o dovadă clară a implicării și determinării celor patru fondatoare ale PACR și a comunității unite pe care ele o reprezintă.

Această realizare subliniază eforturile continue de a construi un sistem fiscal transparent, echitabil și previzibil, care să sprijine dezvoltarea durabilă a afacerilor din România.

În acest context, este necesar să facem un apel la remobilizare masivă. Este esențial ca toți cei implicați să fie uniți și să susțină aceste eforturi cruciale pentru a înmulți reușitele în continuare și a atinge obiectivele propuse.

„Protestul ‘Fără haos în legislația fiscală’ este o manifestare a nemulțumirii generale față de modificările haotice din legislația fiscală. Suntem determinați să aducem schimbări concrete și durabile, iar întâlnirile programate cu autoritățile sunt o dovadă clară a angajamentului nostru.” – Andreia Zgubea, Cofondator PACR

„Este momentul să fim uniți și să ne remobilizăm pentru a continua lupta noastră. Propunerile noastre sunt esențiale pentru un sistem fiscal echitabil și transparent. Faptul că echipele MFP și ANAF sunt dispuse să aloce timpul necesar pentru a le discuta este un semnal pozitiv și un pas important spre progres.” – Mihaela Diaconu, Cofondator PACR

Protestul „Fără haos în legislația fiscală” de luni, 08 iulie, reprezintă un moment decisiv. Participanții sunt încurajați să se alăture în număr cât mai mare în București, în Piața Victoriei, dar și în alte orașe precum Timișoara, Oradea, Iași și Bistrița, unde se vor desfășura acțiuni similare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava