Poliţiştii suceveni i-au întocmit un dosar penal patronului unui magazin din Moldovița, în care se vindeau ţigări şi alcool fără acte. În cursul zilei de vineri, poliţiştii din Vama au obținut o informație cu privire la faptul că la un magazin din comuna Moldovița, al cărui administrator și gestionar este  un bărbat de 68 de ani, se comercializează țigări de proveniență extracomunitară.

În prezența administratorului s-a procedat la percheziţionarea magazinului, ocazie cu care într-o încăpere separată de cea în care se vând produsele s-au găsit 1.360 bucăți țigări de proveniență extracomunitară, care nu aveau timbru fiscal și patru sticle a câte un litru fiecare, conținând un lichid incolor cu miros de alcool, care de asemenea nu prezentau timbru fiscal.

În momentul în care administratorul a deschis autoturismul, a fost observată o geantă voluminoasă care se afla în spațiul dintre bordul mașinii și scaunul dreapta față. Procedând la deschiderea genții, în interiorul acesteia au fost identificate alte 4.420 țigări care nu prezentau timbru fiscal.

Poliţiştii au indisponibilizat autoturismul în valoare de circa 12.000 lei la sediul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc. De asemenea, alcoolul și țigările în valoare de 3500 lei au fost confiscate.

Având în vedere aspectele constatate, agenții s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de „contrabandă”.

Patronul unui magazin din Moldovița s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă cu alcool şi țigări, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava