Polițiștii Serviciului Arme Explozivi Substanțe Periculoase – IPJ Suceava au organizat și executat sâmbătă o acțiune pe linia verificării respectării prevederilor legale de către deținătorii legali de arme și muniții.

În cadrul acțiunii polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”, au indisponibilizat o armă neletală, au anulat dreptul de deținere port și folosire pentru un deținător de arme și muniții care nu s-a prezentat în vederea prelungirii valabilității permisului de armă.

De asemenea, au fost constatate şi aplicate patru contravenţii la regimul armelor şi muniţiilor, în valorare totală de 6.000 lei.

În cadrul acțiunii, polițiștii din cadrul S.A.E.S.P. Suceava, l-au identificat pe un bărbat de 32 ani, din comuna Rîşca, posesor al permisului de armă care nu s-a prezentat pentru prelungirea valabilității permisului de armă și nu a depus arma deținută la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea acestuia.

În cauză  s-a  întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ,,nerespectarea regimului armelor și munițiilor”.

Au fost ridicate și indisponibilizate permisul de armă şi o armă neletală.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava