Concert pascal
MOPAN Suceava

Conform situaţiei operative din 17 decembrie 2012- ora 14,00 ca urmare a fenomenelor meteorologice (ninsori şi viscol), în judeţul Suceava se acţionează pentru redarea în circulaţie a DN 17 A, în zona Dorneşti-Ratoş. Pe celelalte drumuri naţionale din judeţ se circulă în condiţii de iarnă.
Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava este operaţional.
În momentul de faţă, în judeţul Suceava, există 4 drumuri judeţene înzăpezite, pe care se acţionează pentru deszăpezire.
– DJ 209C Moara – Berchişeşti
– DJ 208C – Hârtop – Vultureşti
– DJ 208E – Forăşti – Manolea
– DJ 291 A – Zvoriştea – Frătăuţii Noi.
De asemenea, există 72 de drumuri comunale înzăpezite din 25 de localităţi; comitetele locale pentru situaţii de urgenţă acţionează pentru deszăpezirea acestora.
E.ON Moldova-filiala Suceava înregistrează în judeţul Suceava 6 deranjamente colective, în localităţile: Băneşti (comuna Fântânele), Roşcani (oraş Liteni), Rotunda (Liteni), Dealu (Zvoriştea), Câmpulung Moldovenesc, Calafindeşti, însumând 120 de gospodării.
În momentul de faţă, în judeţul Suceava, sunt închise 52 de grădiniţe (totalizând 2.051 preşcolari) şi 47 şcoli (totalizând 11.763 elevi).
“Toate utilajele de deszăpezire sunt în teren se intervine în permanenţă acolo unde este nevoie. Activitatea economică-socială şi administrativă a judeţului trebuie să funcţioneze în condiţii de normalitate“, a precizat Florin Sinescu prefectul judeţului Suceava.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava