• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Patru elevi suceveni s-au calificat la faza naţională a Olimpiadei de limba şi literatura română. Este vorba despre Diana Aruşilor, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, Alexandra Nesteriuc şi Adela Căşuneanu, ambele de la Colegiul Naţional „Petru Rareş”, şi Larisa Pălie, de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni. Etapa naţională a Olimpiadei de română va avea loc la Tîrgu Mureş, în perioada 6-10 aprilie.

Pe de altă parte, cinci elevi, din care trei de la „Petru Rareş” şi doi de la „Ştefan” vor reprezenta judeţul la faza naţională a Olimpiadei de limba engleză, care este programată între 6 şi 10 aprilie, la Braşov. Elevii de la „Petru” sînt Elisa Sălăgean, Tudor Mihailiuc şi Bianca Coştiug, iar cei de la „Ştefan” sînt Vlad Răzniceanu şi Ciprian Dăscăliţei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
  • costel

    Elevi cu părinţi profesori ,lucrează mult acasă şi au rezultate.La unele licee se pun orele de Limba Romană de la 6-8 seara cand nici elevii nici profesorii nu mai stau la oră.Ineficienţa orelor după ora 18,doar pe hârtie…

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava