MOPAN Suceava

Doi bărbaţi, un tână şi un minor din Şcheia au fost prinşi după ce au furat fier de la o firmă din Suceava. Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată sâmbătă la amiază cu privire la faptul că patru persoane necunoscute  au sustras deșeuri feroase din curtea unei societăți comerciale.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în acea zi, paznicul societăţii  a depistat în curtea firmei patru persoane care aveau asupra lor câte un sac cu materiale feroase. În urma activităților întreprinse polițiștii au identificat pe strada Cuza Vodă un bărbat de 38 de ani și un minor de 16 ani, ambii din comuna Șcheia, care se deplasau cu un faeton în care aveau un sac cu mai multe cabluri din cupru. Cei doi au recunoscut parțial comiterea faptei, declarând că au sustras deșeurile feroase împreună cu un bărbat de 32 de ani și un tânăr de 18 ani, ambii din comuna Șcheia. Pe timpul verificărilor, polițiștii au identificat abandonate în zonă mai multe deșeuri feroase și trei saci în care se aflau piese și componente uzate de la diverse utilaje, roți dințate, lanțuri, arcuri etc.
În cauză s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a celor doi suspecți, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, fiind încarcerați în arestul I.P.J. Suceava.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor săvârşirii faptelor şi participaţia autorilor, urmând ca în funcţie de rezultat să fie propuse măsuri preventive.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava