Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectura, Consiliul Judeţean, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Primăria Gura Humorului intenţionează să-şi dezvolte comunicarea publică prin reţelele de socializare. În acest sens, joi 16 aprilie 2015, în sala Bucovina din Palatul Administrativ a avut loc workshop-ul de evaluare din cadrul în cadrul proiectului „Transparenţă şi calitate în administraţia publică prin social media”, proiect coordonat de Asociația APDD – Agenda 21 și Agenția Națională a Funcționarilor Publici, având drept parteneri Instituția Prefectului – județul Suceava, Consiliul Județean Suceava, AJOFM Suceava și Primăria orașului Gura Humorului.

La eveniment au participat Constantin Harasim prefectul județului Suceava, Adriana Cîrciumaru director al Direcţiei comunicare şi relaţii internationale din cadrul Agenţiei Naţională a Funcţionarilor Publici și reprezentanți ai celor patru instituții partenere și ai voluntarilor.

În cadrul întâlnirii au fost prezentate rapoartele de monitorizare internă realizate de instituţiile publice sucevene partenere în cadrul proiectului. Au fost prezentate, de asemenea, și rapoartele de monitorizare externă, realizate de echipa locală de voluntari implicați în proiect, Asociația Școlară Suceveană pentru Educație și Dezvoltare – ASSED.

Potrivit unui comunicat de presă trimis de Prefectura Suceava, întâlnirea a avut scopul schimbului de bune practici între instituţii, în vederea îmbunătăţirii componentei de e-government în administraţia publică la nivel local.

Proiectul „Transparenţă şi calitate în administraţia publică prin social media” este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România, și este derulat de către Asociația Agenda 21 împreună cu Agenția Națională a Funcționarilor Publici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava