Concert pascal
MOPAN Suceava

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD, din care una de Terapie Intensivă Mobilă, în urma unui accident rutier produs în municipiul Suceava. În sprijinul pompierilor au intervenit şi două autosanitare ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

În incident au fost implicate patru autoturisme, dintre care unul s-a răsturnat pe o parte.

Participanţii la trafic, dorind să ajute, au repus autovehiculul pe roţi, în timp ce în interior se afla o persoană rănită. Deşi gestul a fost unul din spirit civic, totuşi nu a fost potrivit în aceste situaţii. Acest lucru nu este deloc recomandat, deoarece, prin mişcare se pot produce alte leziuni, cu urmări grave, victimei deja rănite. Cazul excepţional în care se poate recurge la extragerea victimei este atunci când există pericol de explozie sau un alt pericol iminent.

În accident au fost implicate 7 persoane, din care 5 au avut nevoie de îngrijiri medicale – un bărbat în cod roşu (stare mai gravă), două femei şi doi copii în cod galben (cu leziuni minore).

Salvatorii au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanţi şi au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori. Concomitent, au acordat primul ajutor medical răniţilor şi i-au transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava