• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Sportivii de la CSM Suceava au urcat de patru ori pe podiumul de premiere al Campionatelor Naţionale de Canotaj care au avut loc la finele săptămânii trecute la Snagov. Elevii antrenorului Ioan Despa au obţinut o medalie de aur, una de argint şi două de bronz.
Alexandru Dănilă a devenit campion naţional în proba de simplu categorie uşoară, în timp ce echipajul format din Marius Ţolescu şi Laurenţiu Vodă s-a clasat pe locul secund în proba 2X categorie uşoară.
Medaliile de bronz le-au revenit lui Marta Omania în proba de simplu şi echipajului de patru rame fără cârmaci format din Gianina Beleagă, Mirela Rebenciuc, Mădălina Neculăiasa şi Elena Juravle.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava