Concert pascal
MOPAN Suceava

Campionatele Naționale de Cros care s-au disputat la finele săptămânii trecute la Băile Felix au adus din nou în prim plan atleții de la CSM Suceava. Sportivii suceveni au reușit să-și treacă în cont patru medalii.
Echipa masculină a CSM Suceava s-a clasat pe locul secund la categoria tineret. Din formația suceveană au făcut parte sportivii: Dan Mîrșidan, Ștefan Libotean, Paul Coman, Ștefan Dorneanu și Silviu Marmeliuc. Primii patru sportivi sunt pregătiți de Silviu Casandra, iar al cincilea de Radu Mihalescu. De menționat faptul că Ștefan Dorneanu este la prima participare la o competiție de anvergură, în timp ce Silviu Marmeliuc a aobținut baremul de calificare pentru Campionatul European de Cros.
Cea de-a doua medalie a delegației sucevene a fost adusă de Andreea Doroftei care a luat medalia de argint în proba junioarelor II. Sportiva de la CSM Suceava este antrenată de Erzilia Țîmpău.
Celelalte două medalii pentru CSM Suceava au fost obținute în probele pe echipe de formația feminină a clubului. Echipa suceveană s-a clasat pe locul la junioare II și pe locul III la junioare I. Din echipa suceveană au făcut parte sportivele: Andreea Doroftei, Roberta Doboș, Cornelia Nisioi, Paula Văleanu și Diana Angelescu. Primele trei atlete sunt pregătite de Erzilia Țîmpău, iar ultimele două de Radu Mihalescu.
Antrenorii și sportivii suceveni mulțumesc Primăriei, Consiliului Local Suceava și Clubului Sportiv Municipal pentru posibilitatea de a participa la Campionatele Naționale de Cros.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava