MOPAN Suceava

Sportivii de la CSU Suceava s-au întors cu patru medalii de la Campionatele Naţionale Universitare care au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute la Bacău. Cu o aruncare de 19 metri şi 59 de centrimentri, Andrei Gag a cucerit aurul la aruncarea greutăţii, proba în care a fost urmat de colegul său de la Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava, Andrei Firfirică.

La feminin, titlul naţional universitar în proba de aruncarea greutăţii i-a revenit tot unui sportiv de la USV Suceava, este vorba de Lenuţa Burueană, cu o performanţă de 16 metri şi 7 centrimetri. “Tolba” de medalii a atleţilor de la USV a fost completată de Andrei Gafiţa, care a cucerit aurul în proba de 5.000 de metri marş cu timpul de 20 de minute, 56 de secunde şi 72 de sutimi, un personal best pentru sportivul lui Radu Mihalescu.

În paralel cu Campionatul National Universitar, sala din Bacău a găzduit şi etapa a doua a Campionatului Naţional de seniori şi juniori I, unde atleţii suceveni au urcat în patru rânduri pe podium. Angela Olenici, sportiva pregatită de Toader Flămând la LPS Suceava a ocupat în două rânduri locul secund în probele de 800 şi 1.500 de metri, iar Ştefan Mangu şi Natanael Rotaru, ambii de la CSM, au urcat pe podium în proba de 5.000 de metri marş.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava