Concert pascal
MOPAN Suceava

Patru minori din comuna Şcheia sunt cercetaţi de poliţie după ce i-au distrus maşina unui bărbat aflat la pescuit şi i-au furat undiţa. În cursul zilei de luni, în jurul orei 10:00. Poliţia comunală Şcheia, a fost sesizată prin „112” de un bărbat de 57 ani din Suceava, despre faptul în timp ce se afla la pescuit pe malul râului Suceava din satul Șcheia, patru minori i-au sustras un băț telescopic, l-au lovit cu pietre și i-au distrus autoturismul personal parcat în zonă. Prejudiciul este estimat la suma de aproximativ 600 lei. Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 8:00, bărbatul a mers cu maşina pe malul râului Suceava din comuna Șcheia și a început să pescuiască, moment în care, cei patru minori i-au cerut să le dea un băț de pescuit. Fiind refuzați, minorii au început să arunce cu pietre, iar unul dintre ei i-a sustras un băț de pescuit și a fugit.

În timp ce bărbatul alerga după tânărul care a furat undiţa, a alunecat și a căzut în râul Suceava, moment în care cei patru minori s-au deplasat la autoturism, i-au dezumflat roțile, au distrus luneta și au sustras oglinzile laterale, iar din portbagaj au sustras mai multe scule.

În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit faptul că suspecți de comiterea faptei sunt patru minori unul de 14 ani şi trei de 13 ani, toţi din comuna Şcheia. Cercetările continuă pentru stabilirea participației fiecăruia la comiterea faptelor și recuperarea prejudiciului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava