Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU Suceava va participa la finele acestei săptămâni la un turneul internaţional de meciuri amicale în Republica Moldova, turneu în cadrul căruia “studenţii” vor întâlni Olympus Chişinău, pe ucrainienii de la Portovik Yuzhnii şi o formaţie din Macedonia.
Din delegaţia suceveana care va pleca spre Chişinău fac parte şi patru jucători veniţi de la fosta divizionara secundă HCM Botoşani, formaţie care s-a desfiinţat în această săptămână din cauza problemelor financiare.
Astfel, dacă fostul internaţional român Florin Ciubotariu s-a înţeles deja cu conducerea CSU, iar săptămâna viitoare va semna cu gruparea suceveană, alţi trei jucători de la HCM Botoşani sunt în probe sub comanda lui Răzvan Bernicu. Este vorba de interul stânga Răzvan Letu, de extrema dreapta Marius Andrei Panait şi de coodonatorul Marius Bahan, plecat de la Suceava în februarie 2012.
“Pe cei trei vrem să-i vedem la joc la acest turneu de la Chişinău, iar în funcţie de evoluţia fiecăruia vom începe şi discuţiile despre un eventual contract”, a anunţat antrenorul sucevean Răzvan Bernicu.
Pe lângă cei patru handbalişti de la HCM Botoşani, la turneul amical din Republica Moldova, pentru echipa suceveană va evolua şi basarabeanul Vitalie Neniţă, un inter dreapta de 26 de ani cu care conducerea CSU a ajuns deja la un acord verbal.
În schimb, vor fi lăsaţi acasă Răzvan Dumitraş, Ioan Tcaciuc, Alin Roşu, Gabriel Burlacu şi portarul Vasile Tcaciuc, toţi cinci acuzând probleme medicale.
Apariţia celor patru de la HCM Botoşani şi a basarabeanului Neniţă a “picat” la timp pentru că anticipările legate de partida dintre HC Vaslui şi HCM Călăraşi nu s-au confirmat. Formaţia călărăşeană la care joacă Mitrea şi Gavriloaia s-a impus pe terenul grupării pregătitte de Leonard Bibirig şi a complicat serios lucrurile în Divizia A.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava