Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU din Suceava a primit undă verede din partea Consiliului de Admnistrație și a principalilor susținători, să-și poată consolida lotul de jucători în vederea barajului pentru promovarea în Liga Națională, care va avea loc în vara aceasta la o dată ce urmează a fi anunțată de către Federația Română de Handbal. La finele săptămânii trecute în formația pregătită de antrenorii Adrian Chiruț și Iulian Andrei au apărut patru nume noi.

Cel mai titrat nou component al grupării bucovinene este Kostadin Petrov, care vine din Liga Asobal, de la formația spaniolă Ciudad de Gudalajara, handbalist care a adunat prezențe în Liga Campionilor pe când evolua pentru Metalurg Skopje. În vârstă de 29 de ani, Petrov evoluează pe postul de pivot și este component al echipei naționale a Macedoniei de Nord.

De asemenea, la Suceava a mai ajuns extrema stângă Alin Câmpan, în vârstă de 30 de ani, care a evoluat în cariera sa pentru formațiile HC Odorheiu Secuiesc, Știința Bacău, Minaur Baia Mare și CSM Făgăraș.

Al treilea jucător transferat de echipa locală CSU este interul dreapta Valentin Anton, în vârstă de 30 de ani, jucător legitimat în trecut la HC Vaslui și CSM Bacău.

Ultimul sosit este un jucător tânăr, în vârstă de 23 de ani, sucevean get-beget. Alexandru Dascălu este numele lui, și vine de la CSM Bacău, după ce a mai evoluat anterior la CSM București și Steaua.

În conditiile în care CSM Oradea a anunțat că nu va participa la turneul final, lupta pentru cele două locuri care duc în Liga Naționala se va da între șapte echipe: CSU Suceava, CSM Alexandria, Szejke Odorheiu Secuiesc, Unirea Sânnicolau Mare, CSM Medgidia, CSM Botoșani și Universitatea Cluj.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava