MOPAN Suceava

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Verești, au intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Corocăiești.

ISU Suceava a informat că la sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la acoperișul unei anexe corp comun, compusă din bucătărie de vară și șură, cu pericol de propagare la întreaga construcție și la restul clădirilor din gospodărie.

Pe timpul intervenției, echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical pentru trei femei (de 51, 64 și 68 de ani) și pentru un bărbat (de 70 de ani), care au suferit atacuri de panică. Toți cei patru și-au revenit și nu a fost necesar transportul lor la o unitate spitalicească.

În incendiu au ars acoperișul anexei pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, furaje și bunuri materiale depozitate în pod.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost  efectul termic al curentului electric, generat de un cablu (electric) defect.

Pompierii au salvat restul construcției și clădirile învecinate, o casă de locuit și alte anexe gospodărești.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava