Concert pascal
MOPAN Suceava

Patru persoane din Târgu Neamţ, dintre care doi minori, sunt cercetaţi de poliţişti după ce au furat câteva sute de kilograme de cupru de la o mănăstire. În după amiaza zilei de sâmbătă, poliţiştii din Forăști s-au sesizat cu privire la faptul că în perioada de 22 – 26 octombrie, persoane necunoscute au sustras din incinta Mănăstirii ”Sfântul Mina” o cantitate de aproximativ de 300 kg de cupru, în valoare de circa 6000 lei.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că întreaga cantitate de cupru sustrasă se află la domiciliul lui L. Dumitru, de 40 ani, din oraşul Târgu Neamț, judeţul Neamţ. În baza unei autorizații de percheziție emisă de către Judecătoria Fălticeni, o echipă din cadrul Poliției municipiului Fălticeni, împreună cu poliţişti din Târgu Neamț au efectuat o percheziție la domiciliul lui L. Dumitru, însă nu au găsit cuprul furat. Ulterior, polițiștii din Târgu Neamț au identificat în trafic un autoturism cu remorcă condus de L. Dumitru în care se aflau mai multe piese din alamă și deșeuri din cupru, pentru care nu a putut prezenta documente de proveniență. Poliţiştii au ridicat întreaga marfă, iar în prezența celor de la Mănăstirea ”Sf. Mina”, bunurile au fost identificate ca fiind cele sustrase, fiind predate acestora pe bază de dovadă.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că autorii furtului sunt L. Dumitru, C.V. de 14 ani, L.Robert, de 18 ani și L.B. de 16 ani, toți din orașul Tg. Neamț. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 75%. Cercetările continuă de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava