MOPAN Suceava
Patru persoane au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc astăzi, la ora 10.20, la Todireşti. O maşină care nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată a fost lovită de trenul de călători Cacica – Suceava. În maşină se aflau șoferul, soția sa și cei doi copii. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de descarcerare, o ambulanță SMURD și două autosanitare ale Serviciului de Ambulanță Județean.
Persoanele aflate în autoturism nu erau încarcerate, erau conștiente, iar la o primă evaluare s-a constatat că șoferul a suferit un traumatism cranio-cerebral. Cei doi copii au contuzii la cap, iar mama lor a suferit o plagă tăiată în zona ochiului. Toţi cei patru au fost transportaţi la Spitalul Judeţean. În tren se aflau aproximativ 70 de călători, care nu au suferit probleme medicale în urma accidentului.
Pe timpul intervenției, circulaţia feroviară a fost blocată pentru efectuarea măsurătorilor de către poliţişti, iar autoturismul a fost îndepărtat de pe calea ferată la ora 12.40.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava