MOPAN Suceava

Patru persoane, dintre care trei din județul Suceava, urmărite la nivel național sau internațional, au ajuns în arest în urma unei ample acțiuni desfășurată de Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava. Astfel, în cursul zilei de 29 noiembrie a.c., în urma măsurilor operative întreprinse, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Suceava l-au identificat pe raza comunei Frătăuții Vechi, pe un localnic de 42 de ani. Acesta era urmărit internațional, după ce autoritățile austriece au emis pe numele lui un mandat european de arestare pentru comiterea unor infracțiuni de furt din bancomate și de autoturisme.  Suspectul, ce nu figura urmărit la nivel naţional, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava care a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Curţii de Apel Suceava.
Tot pe 29 noiembrie, Secția 3 Poliție Rurală Marginea a primit pentru punerea în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Rădăuți, față de un tânăr de 22 de ani din comuna Horodnic de Sus. Acesta a fost condamnat la 1 an și 2 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere”.
În urma măsurilor întreprinse, tânărul a fost identificat de polițiști, fiind reținut și încarcerat în Penitenciarul Botoșani.
De asemenea, în seara aceleiași zile, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Suceava l-a identificat în incinta unui bar din municipiul Suceava pe un bărbat de 30 de ani din județul Vrancea, urmărit general, având mandat de executare pedepsei închisorii din 28 noiembriea 2017. Bărbatul a fost condamnat la 2 ani, 5 luni și 6 zile de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de „tulburarea ordinii publice”  și a unor fapte de furt comise anterior. Bărbatul a fost reținut și încarcerat în Penitenciarul Botoșani.
Nu în ultimul rând, tot pe 29 noiembrie, Poliția Municipiului Fălticeni a primit de la Curtea de Apel București Secția I Penală un mandat de arestare pe numele unei localnice în vârstă de 37 de ani, prin care s-a dispus arestarea acesteia pentru o perioadă de 30 zile. Femeia din Fălticeni este cercetată de autoritățile germane pentru infracțiunea de „jaf armat”.
În baza mandatului polițiștii au identificat-o şi au reţinut-o pe femeie, aceasta fiind dusă în arest.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava