• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Patru posturi de director şi funcţia de director general dispar din schema de personal a Consiliului Judeţean Suceava. Şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur a afirmat că în noua organigramă, care a fost trimisă deja pentru avizare, la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, figurează doar două posturi de director, şi anume, tehnic, respectiv, de resurse umane şi administrativ. El a mai spus că va apărea Serviciul Diasporei şi Relaţii Internaţionale, iar biroul Serviciului Salvamont se va muta la Vatra Dornei. Preşedintele Flutur a adăugat că se doreşte optimizarea activităţii CJ. Pe de altă parte, el a declarat că la Spitalul Judeţean se va înfiinţa o secţie de Neurochirurgie.

Patru posturi de director şi funcţia de director general dispar din organigrama Consiliului Judeţean Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava