MOPAN Suceava

Patru primării sucevene au fost sancționate cu avertisment după ce echipele de control au găsit abandonate în albiile cursurilor de apă deșeuri menajere și din construcții, precum și crengi rezultate din toaletarea vegetației.

Într-un raport semnat de directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava, juristul Daniel Drăgoi, se arată că au fost avertizate primăriile din Vicovu de Sus, Straja, Berchișești și Frasin. În cazul acestora s-au  eritada  termene pentru eliminarea neconformităților. Și societatea „Leonard Forest” a fost sancționată cu avertisment, fiindcă a depozitat bușteni în albia unui pîrîu din Brodina. Firmei i s-au impus măsuri de ridicare a buștenilor.Neregulile au fost depistate în urma acțiunii de verificare a modului în care au fost salubrizate cursurile de apă și au fost realizate și întreținute șanțurile și rigolele, pentru asigurarea secțiunilor de scurgere a apelor mari.

Controalele au fost efectuate în  perioada 20 martie-21 aprilie în 84 de localități sucevene de către 3 comisii numite printr-un ordin emis de fostul prefect de Suceava, Constantin Harasim. Din comisii au făcut parte reprezentanți ai SGA, ISU, Gărzii de Mediu, Gărzii Forestiere și Instituției Prefectului. Rezultatele au fost prezentate în ședința de astăzi a Colegiului Prefectural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava