MOPAN Suceava

Vieri după amiază, poliţiştii din oraşul Vicovu de Sus au fost sesizați prin „112” cu privire la faptul că, pe strada Ștefan cel Mare, de pe raza localității Bivolărie, avut loc un accident rutier cu două mașini implicate și o victimă.

Din primele verificări şi din declaraţiile verbale ale șoferilor a rezultat faptul că vinovat de producerea accidentului este un tânăr în vârstă de 19 ani, care în timp ce conducea autoturismul pe str. Ștefan cel Mare, pe raza localității Bivolărie, din direcția Vicovu de Jos – comuna Putna, a efectuat un viraj la stânga pentru a intra pe o stradă laterală și nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de către un alt tânăr în vârstă de 19 ani, din Vicovu de Sus. Acesta circula direcția comuna Putna către Vicovu de Jos.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto care circula din direcția comuna Putna către Vicovu de Jos și a trei pasageri care se aflau în autoturismul condus de acesta. Pasagerii aveau vârste cuprinse între 10 și 51 de ani, toți din oraș Vicovu de Sus. Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul testării fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind conduși la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde li s-a recoltat o probă biologică de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava