Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârşitul acestei luni, în perioada 30 iulie – 4 august la Reşiţa se vor desfăşura Campionatele Naţionale de Box. La competiţie vor participa şi patru pugilişti de la CSM Florconstruct Suceava.

Antrenorul Alexandru Vornicu va deplasa în Banat patru sportivi, Ionuţ Vornicu, la categoria 56 de kilograme, Ionuţ Nechita la 69 de kilograme, Răzvan Petrenciuc la 81 de kilograme şi Nicu Berariu la +91 de kilograme. Ultimii doi revin în ring după o pauză îndelungată, înainte trecându-şi în cont mai multe medalii naţionale.

„Ne pregătim intens pentru Campionatul Naţional de seniori. Vom merge acolo cu un lot de patru jucători, format din Ionuţ Nechita, Ionuţ Vornicu, Nicu Berariu şi Răzvan Petrenciuc. Sperăm la cel puţin o medalie. Pregătirile decurg normal, facem câte două antrenamente pe zi şi suntem optimişti. Este greu, dar este o provocare pentru mine. Mi-a intrat în sânge acest microb şi vreau să arăt Sucevei că pot să fac multe pentru boxul de aici. Ţin să-i mulţumesc în mod special domnului Vasile Florea pentru sprijinul financiar acordat”, a declarat antrenorul Alexandru Vornicu.

Pentru a se pregăti cât mai bine înaintea Campionatului Naţional, pugiliştii suceveni s-au deplasat la sfârşitul săptămânii trecute la Fălticeni, unde au susţinut mai multe meciuri în compania celor de la Clubul Sportiv “Nicu Gane”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava