MOPAN Suceava

La data de 25 august ora 20:20, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza comunei Frătăuții Vechi s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un autoturism a fost implicat într- un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, la intrarea în comună iar conducătorul autoturismului a luat numerele de înmatriculare ale autoturismului și a fugit de la locul faptei.

Polițiștii au observat la o distanță de aproximativ 50 m de autoturism, trei persoane de sex masculin, care au ieșit dintr-un lan de porumb și care la observarea lucrătorilor de poliție, au început să fugă. Lucrătorii de poliție au plecat în urma lor, ocazie cu care au fost interceptate două persoane de sex masculin. S-a procedat la urmărirea celei de-a treia, însă nu a mai fost găsită, în schimb acesta în fugă, a scăpat pe jos actele de la autoturismul implicat in evenimentul rutier.

S-a procedat la efectuarea de verificări, ocazie cu care, după aproximativ 30 minute, lucrătorii de poliție, au mai identificat două persoane de sex masculin, care se ascundeau în întuneric, în apropierea locului evenimentului rutier. O persoană dintre acestea era chiar persoana care a fugit de lucrătorii de poliție, în urmă cu puțin timp.

Toate cele patru persoane emanau halenă alcoolică, motiv pentru care s-a procedat la efectuarea de verificări amănunțite în vederea identificării conducătorului autoturismului. În urma activitățiilor informativ-operative desfășurate de către lucrătorii de poliție, s-a stabilit că cel care a condus autoturismul este un bărbat din Sadova. Acesta a refuzat să fie testat cu aparatul alcool test, apoi fiind condus la Spitalul Municipal Rădăuți, în prezența cadrelor medicale, a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

La sediul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, bărbatul din comuna Sadova a recunoscut că el a condus autoturismul pe DJ 178 C fiind implicat într-un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale. A luat numerele de înmatriculare și actele mașinii și a fugit de la locul faptei de frică, deoarece a consumat alcool înainte de a se urca la volan. Celelalte trei persoane sunt prietenii săi, persoane care se aflau cu el în mașină când s-a produs evenimentul, persoane care nu au suferit vătămări corporale. În cauză se efectuează cercetări cu privire la infracțiunea de: „refuzul de la prelevarea de mostre biologice” faptă prev. şi ped. de art. 337din Codul Penal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava