MOPAN Suceava

Echipa de handbal masculine juniori III a Liceului cu Program Sportiv a debutat în acest an în meciurile oficiale din campionatul naţional, cu al treilea turneu al seriei A, care a avut loc la finele săptămânii trecute, la Roman. Această a treia rundă din prima fază a competiţiei trebuia să se desfăşoare în luna decembrie a anului trecut, dar a fost mutat cu o lună mai târziu, pentru a nu fi decalajul foarte mare până la turneul patru, care este programat în perioada 6-8 martie. Tinerii handbalişti pregătiţi de antrenorul Răzvan Bernicu au avut o evoluţie destul de bună la primele două turnee, la care au bifat şapte victorii şi o înfrângere, eşecul fiind înregistrat în disputa cu principala contracandidată la primul loc, LPS Piatra Neamţ.

La acest al treilea turneu, formația LPS Suceava a evoluat fără greșeală și a câștigat toate cele patru partide disputate. În meciul de deschidere sucevenii au învins principal contracandidată la primul loc în clasament, LPS Piatra Neamț cu 26-25. Apoi au urmat victoriile cu LPS Iași, scor 32-20, cu LPS Roman, 17-12 și cu LPS Vaslui, 27-23.

„Am făcut un turneu foarte bun, probabil cel mai bun de până acum și sunt bucuros că echipa mea este în creștere de formă. Avem câțiva jucători noi în acest sezon competițional și i-am integrat destul de greu, dar sunt mulțumit că progresăm.
Primul meci a fost cel mai dificil, avantajul alternând de o parte și de alta până aproape de final, final în care jucătorii mei au fost mai lucizi.

Repet, îmi doresc ca jocul echipei să crească de la meci la meci, astfel încât la turneul semifinal I să fim într-o formă cât mai bună, pentru a putea spera la o calificare mai departe”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

Din lotul echipei LPS Suceava la turneul de la Roman au făcut parte jucătorii: Denis Caonic, Marius Fica şi Alexandru Babiuc – portari şi Antonio Pintilei, Ovidiu Cozorici, Casian Gabinat, Dan Ursu, Emanuel şi Ioan Muntean, Ionuţ Logofătu, Claudiu Lăzurcă, Samuel Stanciuc, Robert Chirilă, Lucian Rusu, Albert Vizitiu şi Alexandru Păstru, jucători de câmp.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava