Concert pascal
MOPAN Suceava

Municipiul Fălticeni se pregătește să îmbrace haine de sărbătoare. Primăria și Consiliul Local vor organiza în perioada 18-22 iulie Zilele Muncipiului Fălticeni manifestare care, ca în fiecare an, cuprinde spectacole pentru toate gusturile, competiții sportive, activități religioase și precum și alte acțiuni care au devenit deja tradiție precum premierea olimpicilor și cinstirea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

”Nunta de Aur” pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie

Potrivit primarului Gheorghe Cătălin Coman, progamul sportiv cuprinde tradiţionalul meci de fotbal Old Boys (’80-’90), între fostele glorii ale fotbalului, un turneu de tenis de masă inclus în Circuitul AMATUR care se va desfășura la sala de sport „Gabriel Udişteanu”, un turneu de tenis de câmp pentru copii şi unul pentru adulţi și un concurs de înot la Baza de Agrement „Nada Florilor”. Vineri 20 iulie va avea loc procesiunea religioasă de ”Sf Ilie” pe traseul Biserica „Sf. Ilie” – Spitalul Municipal Fălticeni – Biserica „Adormirea Maicii Domnului” – Primăria Fălticeni – Catedrala „Învierea Domnului” și din nou Biserica „Sfântul Ilie”. Asta după oficierea Sfintei Liturghii la Biserica cu hramul „Sfântul Ilie” din Fălticeni. Tot vineri vor fi sărbătorite 34 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie adică ”Nunta de Aur” la Catedrala „Învierea Domnului”.

Andra, capul de afiș al Zilelor Fălticeniului

Ca și în anii precedenți și în acest an organizatorii aduc nume mari ale muzicii romănești să concerteze pe scena care va fi amenajată în Piața Nada Florilor. Andra este unul dintre ele. Ea va evolua sâmbătă 21 iulie, de la ora 22. La Zilele Fălticeniului vor mai urca pe scenă Ruby, Roxana Nemeş, Hevito, Alexandru Brădăţan, Alexandru Recolciuc, Ansamblurile folclorice ”Dorulețul” și ”Stejărelul”, Orchestra ”Ciprian Porumbescu” , Maria Tanasă, grupul Balada dar şi tinere talente din municipiul Fălticeni şi din judeţul Suceava.

În premieră, expoziție de mașini istorice

Anul acesta la Zilelele Municipiului Fălticeni va avea loc în premieră, o expoziție de mașini istorice în partenerriat cu Retromobil Club România în parcarea școlii gimnaziale ”Mihail Sadoveanu” sub titulatura ”Roți legendare-122 de ani de la apariția primului vehicul în Fălticeni. Pentru a doua oară va fi prezentată publicului fălticenean o manifestare internaţională a formaţiilor artistice din România, Moldova şi Ucraina, în cadrul Festivalului Neamului Românesc <Ştefan cel Mare şi Sfânt> şi al Festivalului Internaţional de Folclor <Cântă cucu-n Bucovina>. Festivalul Neamului Românesc „Ştefan cel Mare şi Sfânt”, organizat în parteneriat cu Centrul Cultural European „Dacia” din Chişinău, se va desfășura joi,19 iulie, de la ora 18.30 iar seara, de la ora 22,00 va avea loc un spectacol cu Los Anonimos şi Paola Ghivirigă.

Olimpicii fălticeneni vor fi premiați de primărie

Ca în fiecare an și în cadrul ediției din acest an a manifestării Zilele Municipiului Fălticeni vor fi premiaţi elevii cu rezultate deosebite la olimpiadele şi concursurile şcolare şi profesorii care îi îndrumă. Zilele Municipiului Fălticeni se vor încheia duminică 22 iulie cu un foc de artificii care se așteaptă a fi unul impresionant.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava