MOPAN Suceava

Se apropie Festivalul Drumeții Montane, care anul acesta se va desfășura în perioada 01 – 03 august 2014 la Complexul Turistic Cheile Buții din Masivul Retezat unde cei care doresc să îşi petreacă un weekend la munte și să participe la activități de orientare, escaladă, drumeție, cunoștințe turistice, probe culturale, foc de tabără şi alte activități surpriză sau pur și simplu să se relaxeze în natură, sunt așteptați de către organizatorii Asociația Drumeții Montane și Jnepenii.

Evenimentul din acest an este realizat sub forma unei poveşti fascinante de basm în care protagoniștii vor fi toți cei sosiți la festival. De la flăcăi viteji, domnițe suave, haiduci, zmei înaripați, dinozauri pitici cum vor fi catalogați cei sosiți, aceștia vor demonstra că totul este posibil dacă se lucrează în echipă.

Participând la Festivalul Drumeții Montane veți avea posibilitatea de a vă înscrie la una din categorii astfel încât și cei care vin pentru prima dată la munte sau participă pentru prima dată la un astfel de eveniment să poată termina probele cu succes.

Categoria Family, care anul acesta este cea mai cautată din cadrul festivalului, fiind denumită Haiducii și Copii, denumită Dinozaurii Pitici, vor străbate o potecă tematică de 2 – 3 ore.

Categoriile Open ( Haiducii ) , Feminin ( Domnițele Suave ), Elite, Veterani ( Zmeii Înaripați ) și Juniori ( Dinozaurii Pitici ) vor străbate un traseu mai lung și vor ajunge pe Vf. Piatra Iorgovanului aflat la altitudinea de 2014 metri, restul activităților fiind comune.

Invită-ți prietenii și familia la Festivalul Drumeții Montane 2014 deoarece toate activităţile sunt gratuite.

Este foarte important ca cei care participă la activităţi să aibă un echipament minim obligatoriu:
– individual: încălțăminte cu talpă aderentă (recomandat bocanc), lanternă, fluier și pelerină de ploaie.
– pe echipă: aparat foto / telefon cu cameră, busolă, trusă sanitară, bidon pentru apă, rucsac și sursă de foc.

Participând la activități, echipele vor obține puncte, iar punctele la final vor devenii premii substanțiale oferite de către Ch-Center Hosting, Dwyn.ro , Lew.ro, Doppelherz, VitalisGroup.ro, AuroMedia, Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii, MobilaDalin, Touch Antibacterial, Belkin International Inc, Craimont, CEDES Cercetare Dezvoltare.

Mulțumim partenerilor: Uniunea Nationala a Studentilor din Romania, Music Channel Romania, Braduț Associated, Complexul Turistic Cheile Butii, Parcul National Retezat, Regia Nationala a Padurilor Romsilva, Ocolul Silvic Lupeni.

Pentru detalii privind Festivalul Drumeții Montane vă invităm pe www.festival.drumetiimontane.ro

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava