• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Au trecut mai bine de 45 de ani de când trupa The Beatles nu mai există, însă, cu toate că a rămas un superstar, Paul McCartney a mărturisit că a intrat în depresie după ce grupul care i-a adus faima s-a destrămat după zece ani de megahit-uri.

Pentru alți muzicieni, se poate ca dezlipirea de colegii de trupă să fie o ușurare, o oportunitate de a explora și alte genuri muzicale. Pentru Sir Paul McCartney a însemnat însă depresie, multă băutură și formarea unei noi formații care nu i-a adus la fel de multe satisfacții, potrivit contactmusic.com.

Într-un interviu pentru BBC Radio 4, starul a povestit cum l-a afectat destrămarea trupei The Beatles: „Am devenit depresiv. Și era normal. Mă despărțeam de prietenii de-o viață. Așa că am început să consum băuturi alcoolice. Am luat-o pe acest drum. A fost minunat la început, însă dintr-o dată nu mi se mai părea că mă distrez atât de bine. Îmi doream să revin pe drumul cel bun și așa am ajuns să înființez grupul muzical Wings.”

Din păcate, Wings nu a ajuns să fie proiectul măreț pe care McCartney și-l dorea, deși a scos și câteva hit-uri, printre care ‘Band on the Run’ și ‘Coming Up’. „Era dificil să-ți dai seama c ear trebui făcut după The Beatles. Cum să faci ceva mai bun? Eram groaznici. Am știut de la început că Linda nu putea cânta, însă a învățat pe parcurs.”, a mai povestit artistul, potrivit sursei citate.

Cu toate că nu a avut succesul așteptat, McCartney a mărturisit că nu regretă absolut deloc înființarea trupei Wings alături de prima sa soție, Linda, șI de Denny Laine.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava