MOPAN Suceava

Legendarul muzician Paul McCartney a mărturisit recent pentru presa străină că de cele mai multe ori are nevoie de colegii săi de trupă ca să-i amintească versurile unor cântece vechi ale formaţiei The Beatles, notează contactmusic.net.

În vârstă de 77 de ani, legenda vie The Beatles a recunoscut că nu mai reţine toate versurile compuse de-a lungul timpului, acestea fiind prea multe.

Acesta a declarat într-un interviu recent pentru The Mirror că ,,trebuie să reiau toate piesele şi să le rememorez. Am scris multe piese, nu le poţi reţine pe toate. Intrăm în repetiţii şi aştept mereu să mi se spună cum să continui.”

McCartney este de părere că cele mai multe melodii au trecut testul vremii, potrivit conctactmusic.net. Acesta a explicat, conform aceleiaşi surse, că este foarte mândru de ce a compus în tinereţe, dar mai ales de faptul că muzica The Beatles continuă să inspire noile generaţii.

Chiar dacă acum are 77 de ani, McCartney nu a arătat vreun semn că ar fi încetinit ritmul în ultimele luni. Recent, celebrul Beatle a scris primul său musical, o adaptare a filmului clasic „It’s a Wonderful Life” pentru scenă. Totodată acesta pregăteşte materiale pentru un nou album de studio.

În plus, muzicianul va lansa şi o carte pentru copii în septembrie, intitulată „Hey, Grandude!”, care prezintă aventurile sale cu cei patru nepoţi, mai notează contactmusic.net.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava