Concert pascal
MOPAN Suceava

Sir Paul McCartney, starul care a făcut parte din trupa The Beatles, a mărturisit că, în trecut, se inspira din reclame pentru a compune piese şi din orice altceva îl făcea să râdă, cântăreţul amintindu-şi că el şi colgul lui de trupă George Harrison erau foarte încântaţi şi amuzaţi, în mod special, de o reclamă la mobilă, scrie contactmusic.com.

El a declarat pentru revista Q, potrivit contactmusic.com: „Au fost un milion de lucruri (care ne-au inspirat). Amintirile pe care le aveam de când eram mici copii şi cele din adolescenţă, de genul ieşirilor în oraş, la cinema, când vezi ce amuzant şi îţi vine apoi inspiraţia pentru a face un cântec. Eu şi George eram fascinaţi de reclamele pe care le vedeam când mergeam la cinema, în primul rând, asta ne inspira cel mai mult. Era una la mobilă numită Link, care arăta un cuplu uitându-se la diferite piese de mobilier, iar fraza care ne-a prins era ‘Thinking of Linking?’ Eu şi George ne-am gândit atunci: ‘Ăsta este un titlu foarte bun’. Aşa că, una dintre cele mai vechi piese ale mele era în felul următor: ‘Thinking of linking my love with you, thinking and linking can only be done by two.’ Teribil! Bineînţeles, nu am făcut nimic cu ea niciodată.”

De fapt, piesa a fost înregistrată de două ori în 1969, iar Paul, Geoge şi Ringo Starr au mai înregistrat-o odată în 1994. Autorul hit-ului ‘Hey Jude’, Paul, se gândeşte chiar să o cânte din nou, în timpul show-urilo sale live.

El a adăugat, potrivit sursei citate: „Am văzut-o zilele trecute pe o listă de cântece, amuzant. Cred că o să o includ, din nou, în repertoriul meu, aşa, de distracţie.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava