Concert pascal
MOPAN Suceava

Sir Paul McCartney se simte ușurat că a devenit faimos cu trupa The Beatles înainte să se inventeze rețelele de socializare.

Muzicianul în vârstă de 78 de ani crede că există o „presiune” foarte mare pe oameni și pe vedete, în mod special, de a avea conturi de Instagram cât mai interesante, drept urmare, deși folosește din când în când social-media, lasă bucuros paginile sale în grija echipei, ca el să se concentreze asupra muzicii.
„Nu aș încerca să fiu faimos în zilele astea, cu toate rețelele de socializare. Mulți membri ai familiei mele folosesc Instagram, iar eu le spun: ‘Nu pot să cred că faci asta, pentru că de fiecare dată când postezi, trebuie să te gândești la ceva inteligent’. Este cea mai oribilă presiune de pe pământ.”

Legendarul muzician – a cărui carieră a început în 1960, atunci când The Fab Four au cucerit globul cu piesele lor – a mai spus că este bucuros că nu este nevoit să caute celebritatea acum. „Este greu cu celebritatea în zilele noastre. Acum sunt toate aceste probleme de care te lovești – nu mi-ar plăcea să încerc să compun mai multe hit-uri decât Beyonce ori Rihanna. Nu mi-ar plăcea acest joc.”

Sir Paul McCartney a mai spus că nu este nici fan al fenomenului ‘selfie’ și că nu îi place să facă fotografii cu fanii, dar că este mereu bucuros să se oprească la o discuție cu ei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava