Paul Siserman: «Ziua sunt în bucătărie, noaptea inventez reţete»
Nu e uşor să fii bucătar într-o lume în care gastronomia nu mai ţine doar de mâncare, ci a ajuns o adevărată artă. Ca să ai succes, e nevoie de pasiune şi de multă muncă. În cazul lui Paul Siserman, fostul participant MasterChef, pasiunea a început pe la 6 ani. De atunci, a urcat rapid treaptă după treaptă, scrie click.ro.
„Îmi amintesc că, deşi eram mic, făceam din proprie iniţiativă tot felul de mâncăruri uşoare, gen cartofi pai, omlete… Îmi plăcea. După ce a murit mama mea, iar tata a rămas singur cu trei copii, eu găteam pentru toată familia”, pa povestit Siserman (40 de ani), conform sursei citate.
Acum este consultant horeca, realizează meniul pentru restaurante, ţine traininguri cu personalul, găteşte pentru evenimente private (nunţi, petreceri). „Ziua muncesc fizic, la gătit, noaptea scriu reţete, concep meniuri. Apoi le pun în practică şi le adaptez pe măsură ce le prepar. Caut să-mi las semnătura pe tot ce iese din mâna mea. Şi da, am făcut până acum mii de reţete”, a mai povestit el, potrivit sursei citate.
Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/paul-siserman-ziua-sunt-bucatarie-noaptea-inventez-retete