Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe parcursul săptămânii trecute, la Târgoviște, s-a desfășrat Campionatul Național de cadeti la Natație. Peste 350 de copii au luat startul la aceasta competiție, Suceava fiind reprezentată de
Andrei Andrian – 12 ani, Paula Boleacu – 13 ani și Paul Panait – 14 ani.

Toți cei 3 sportivi și-au îmbunătățit recordurile personale, Paula Boleacu reușind să urce în toate probele la care a participat pe cea de a treia treaptă a podiumului de premiere, în probele de 100 și 400 Liber, 100 Fluture, 100 Bras și 200 Mixt. Andrei Andrian a ocupat poziția a X-a în probele de 100 spate și 400 Liber, iar Paul Panait a fost în primii 20 la 400 Liber.

„Sunt foarte încântat că am putut participa la aceasta competiție, după o vacanță lungă și câteva luni de navetă la bazinul de la Fălticeni. Copiii pe care-i pregătesc și-au îmbunătățit cele mai bune performanțe și chiar au urcat pe treptele podiumului de premiere, în condițiile în care mai multe cluburi din țară nu au avut sportivi la aceste categorii. Sper ca cei care pot decide redeschiderea bazinului de înot din Suceava, să facă acest lucru pentru ca acești copii minunați, unii dintre ei componenți ai lotului național, să-și poată continua pregătirea” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava