MOPAN Suceava

Regina muzicii lăutăreşti, Cornelia Catanga, s-a declarat total nemulţumită de modul în care actriţa Paula Chirilă a imitat-o, sâmbătă (13 februarie), la celebrul concurs “Te cunosc de undeva!” (Antena 1), potrivit click.ro. Ea susţine că cea mai bună dublură a sa, din toate timpurile, a fost, de departe, Pepe.

”Paula ştie să şi cânte? Nu am auzit de ea în domeniul muzical, cât despre modul în care a cântat nu sunt deloc mişcată. Paula nu şi-a meritat premiul, a cântat fals, cum să semene cu mine? Nu cred că a fost cea mai bună dintre toţi concurenţii. Nu am înţeles de ce i-au băgat perna aia sub rochie, că eu nu am burtă. Iar gluma aceea cu Mexicanul şi datul cu scaunul în cap a fost de prost gust”,  a declarat Cornelia Catanga pentru Click!

Cântăreaţa nu a uitat-o nici pe jurata Ozana Barabancea. ”Şifonierul ăla în opt uşi a zis despre mine că nu am sensibilitate, vibrato, că am o voce metalică. Păi aţi auzit-o pe-asta în ce hal cântă?”, a mai spus Catanga, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi ce a mai declarat Cornelia Catanga, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/paula-chirila-cantat-fals-cum-sa-semene-cu-mine

«Paula Chirilă a cântat fals, cum să semene cu mine?», 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava