Prezentatoarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” de la Antena 1 nu e iubită și pace! Fanii show-ului, dar și ai fostei gazde, Mirela Boureanu Vaida (34 de ani), o boicotează pe Paula Chirilă (41 de ani). Chiar dacă aceasta se străduiește să-și împace telespectatorii, admiratorii fostei prezentatoare nu se lasă înduplecați deloc, potrivit click.ro.

Mai mult, fanii „adevărați” și foștii concurenți sunt dezamăgiți că fosta casă în care au stat a fost demolată, chiar dacă zilele acestea se vor muta într-o casă nouă. Adriana, câștigătoarea sezonului trecut, a scris, potrivit sursei citate, pe blogul ei un mesaj tranșant: „Am urmărit un scenariu pe care nu l-am înțeles. Distrugerea acelei case. N-aș fi crezut că mă va deranja să văd acele imagini. Sau cel puțin nu le-am văzut rostul. Urmărindu-le parcă am simțit că barosul ăla dădea în sufletele noastre, ale celor care am lăsat atâtea amintiri acolo.”

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/paula-chirila-boicotata-de-fanii-mireasa-pentru-fiul-meu-telespectatorii-fac-greva

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava