Paula Chirilă, în vârstă de 44 de ani, este una dintre actrițele apreciate atât pentru dedicarea cu care își face meseria, cât și pentru jovialitatea de care dă dovadă în cadrul emisiunilor de divertisment la care participă. Întotdeauna cu zâmbetul pe buze, Paula este o persoană care nu se lasă ușor demoralizată de probleme. Recent, ea a trecut prin momente dificile din cauza unor probleme de sănătate, însă a reușit să depășească cu bine impasul, notează click.ro.

Recent, ea s-a confruntat cu niște dureri monstruoase la spate, din cauza cărora a fost nevoită să stea la pat aproximativ o săptămână, perioadă în care organismul i-a fost slăbit. „Îmi beam cafeaua dimineața și m-a tăiat ceva pe la șale. Am stat nemișcată două ore, în aceeași poziție, pentru că nu mă puteam mișca. Nu puteam să mă întind să iau telefonul”, a declarat Paula, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/paula-chirila-clipe-de-cosmar-din-cauza-problemelor-de-sanatate-nu-ma-mai-puteam

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava