MOPAN Suceava

Fosta soție a cântărețului Robin Thicke, Paula Patton, a mărturisit că se simte din nou ca o adolescentă, acum că e din nou singură. Frumoasa actriță, care poate fi văzută în ‘The Mission: Impossible – Ghost Protocol’, și autorul hit-ului ‘Blurred Lines’ s-au despărțit la începutul anului 2014, după un mariaj de nouă ani. Divorțul dintre Paula și Robin, care au împreună un băiat în vârstă de șase ani, Julian, și care erau împreună din adolescență, s-a finalizat anul acesta.

După despărțire, Robin s-a cuplat în scurt timp cu modelul April Love Geary, care este cu 17 ani mai tânără decât el, însă Paula abia a ieșit la câteva întâlniri, pentru că, spune ea, i se pare foarte ciudat acest lucru.

„Sunt singură și disponibilă, dar este amuzant. Adică, m-am căsătorit cu iubitul din liceu, așa că nu am ieșit niciodată la întâlniri. Este ceva nou pentru mine. Este ciudat. Parcă aș trăi o viață dublă. În timpul săptămânii sunt mamă, iar atunci când Julian este cu tatăl lui, eu trebuie să-i dau de cap acestui aspect. Sunt precum una dintre fetele din ‘Sex And The City’, nu prea am habar de nimic. Mă simt ca o adolescentă, nu știu ce se întâmplă…”, a spus Paula Patton în timpul emisiunii americane Live! With Kelly, joi, potrivit contactmusic.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava