Ritmuri instrumentale încântătoare, zâmbete, aplauze și vocea inconfundabilă a interpretei Paula Seling. Acestea au fost coordonatele serii de duminică, 15 aprilie 2018, la Iulius Mall Suceava. Cei care au dorit să petreacă ultima zi din week-end în compania muzicii s-au bucurat de atmosfera relaxantă și de un concert cu totul aparte.

Cu mic, cu mare, sucevenii au venit entuziasmați la întâlnirea cu muzica simfonică, un cadou pe care Iulius Mall Suceava l-a oferit clienților săi. Seara de duminică a fost despre ritm și voce la superlativ, pentru că Filarmonica de Stat Botoșani și invitata specială, Paula Seling, au făcut un spectacol extraordinar. Cei care iubesc muzica s-au delectat, timp de o oră și jumătate, cu o selecție de partituri celebre, inclusiv fragmente din coloanele sonore reprezentative pentru arta cinematografică, în interpretarea surprinzătoare a instrumentiștilor din Orchestra Simfonică, sub bagheta dirijorului Daniel Manasi.

Deliciul publicului au fost melodiile atât de cunoscute și îndrăgite ale Paulei Seling. Vocea caldă a interpretei a cucerit spectatorii, răsplata venind în ropote de aplauze. „Ploaie în luna lui Marte”, „Trurli” și „Timpul” au fost doar o parte dintre cântecele pe care publicul le-a fredonat împreună cu artista și care au adus zâmbete pe chipuri.

Mai multe imagini și fragmente din „Concertul Pascal”, susținut de Filarmonica de Stat Botoșani și Paula Seling, sunt disponibile pe pagina de Facebook Iulius Mall Suceava.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava