MOPAN Suceava

Este soţ, tată a trei fete – Eva (13 ani), Rita (10 ani) şi Sofia (4 ani) – şi reuşeşte să-şi facă munca de prezentator tv şi actor cu brio. Prezintă ”Românii au talent” şi ”Vocea României”, la Pro Tv, iar la Teatrul Odeon joacă în 8 piese. L-am întâlnit pe Pavel Bartoş la teatru, în piesa ”Gaiţele” pe care o joacă de 15 ani cu casa închisă, notează click.ro.

Click!: De 15 ani se joacă piesa ”Gaiţele”, la Teatrul Odeon, iar oamenii vin în număr mare să vă vadă. Câţi ani aveai când ai debutat în această piesă în rolul lui Ianache Duduleanu?

Pavel Bartoş: Aveam 28 de ani. Vorba aia, am intrat tânăr fecior, burlac, în această piesă, şi cred că voi ieşi socru mic, dacă nu bunic. Să dea Dumnezeu! Acest spectacol este ca vinul, cu cât trec anii peste el, cu atât este mai bun. Iar repetiţiile pentru el, culmea, au durat doar 28 de zile, având parte de un regizor magistral, Alexandru Dabija. Farmecul este că am jucat acest spectacol cu casa închisă încă de la început. Sunt aproape 300 de spectacole ”Gaiţele” şi mă bucur enorm că, de fiecare dată, se joacă cu casa închisă. Pentru mine este ceva aparte, pentru că reprezintă un anumit tip de maturizare profesională şi umană.

Citeşte articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-pavel-bartos-meseria-de-tatic-ma-incarca-pentru-opt-piese-si-doua-emisiuni

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava